Tipy na učení5 nejlepších online nástrojů pro procvičení gramatiky

16. 8. 2020by ablado0
https://www.ablado.cz/wp-content/uploads/2020/07/Individuální-1280x852.jpg

1. British Council – LearnEnglish platforma nabízí rozmanité cvičení zaměřené na všechny úrovně gramatiky. Poskytuje interaktivní lekce, kvízy a aktivity, které pokrývají různé gramatické koncepty. Bez ohledu na úroveň nabízí užitečné zdroje pro zlepšení gramatických dovedností. 2. Quizlet je známý především pro vytváření vlastních studijních sad, mnoho uživatelů zde sdílí cvičení na procvičování gramatiky. Na...

1. British Council – LearnEnglish platforma nabízí rozmanité cvičení zaměřené na všechny úrovně gramatiky. Poskytuje interaktivní lekce, kvízy a aktivity, které pokrývají různé gramatické koncepty. Bez ohledu na úroveň nabízí užitečné zdroje pro zlepšení gramatických dovedností.

2. Quizlet je známý především pro vytváření vlastních studijních sad, mnoho uživatelů zde sdílí cvičení na procvičování gramatiky. Na platformě najdeš karty s cvičeními na různé gramatické jevy, což umožňuje opakování a zapamatování si pravidel. Nově Quizlet nabízí i chat s umělou inteligencí, která rozhodně stojí za to vyzkoušet!

3. English Grammar Online (ego4u) Tento web poskytuje mnoho cvičení na procvičování gramatiky pro různé úrovně. Od základních po pokročilé koncepty gramatiky zde najdeš různé typy cvičení, od vyplňování mezer až po interaktivní testy.

4. Perfect English Grammar Tato stránka je skvělým zdrojem pro cvičení gramatiky. Nabízí různé druhy aktivit, od cvičení na konkrétní gramatické jevy až po testy, které ti umožní zlepšit si schopnost aplikovat gramatická pravidla v různých kontextech.

5. ESL Tower Pokud hledáš interaktivní gramatická cvičení, tak toto může být ta správná volba! ESL Tower nabízí cvičení pro různé úrovně gramatiky v interaktivní formě. Obsahuje cvičení, hry a aktivity, které usnadňují zapamatování si gramatických pravidel.

Tyto platformy nabízejí rozmanitost cvičení, které pokrývají různé gramatické koncepty a jsou vhodné pro různé úrovně znalosti angličtiny. Uživatelé si tak mohou vybrat ty, které jim nejlépe vyhovují podle svých potřeb a učebního stylu.

Leave a Reply

Kontakt
Ablado Language Centre, s.r.o.
IČ 07333951
Teyschlova 1094/34, 635 00, Brno
+420 721 419 736
office@ablado.cz
Sledujte nás